Viborg-spiller udtaget til det egyptiske landshold

22-årige Alexander Jakobsen fra Viborg FF er for første gang udtaget til det egyptiske A-landshold

Når det egyptiske landshold tirsdag den 28. marts skal spille venskabskamp mod Togo, er Viborg FF-spilleren Alexander Jakobsen for første gang blev indkaldt.

- Det er en kæmpe ære, og noget, jeg har drømt om i lang tid. Jeg vil blive ved med at arbejde hårdt og udvikle mig som fodboldspiller, og det her er helt sikkert et skridt i den rigtige retning for mig, siger Alexander Jakobsen.

Den 22-årige midtbanespiller er opvokset i Danmark, men har egyptisk far, og har allerede optrådt på det egyptiske U20-landshold tidligere i karrieren.

I januar skiftede Alexander Jakobsen til Viborg FF på en kontrakt, der løber frem til 2019.

Kendt som Danmarks Ronaldingo

Alexander Jakobsen blev i 2007 kendt som den danske udgave af Ronaldinho, da den dengang 13-årige dreng med langt krøllet mørkt hår jonglerede rundt i en reklame for Danske Bank.

Tilnavnet har de også fået øje på i Egypten, hvor den egyptiske avis 'al-Ahram' omtaler ham som 'Danmarks Ronaldinho' i forbindelse med debuten på landsholdet.

Alexandet Jakobsen kæmper dog med at slippe af med navnet 'Danmarks Ronaldinho'. Det fortalte han i sidste uge i et interview med TV MIDTVEST.

Se interviewet her:

Alexander Jakobsen, som blev kendt som Mini-Ronaldinho, er startet i Viborg FF og vil nu skabe sig sit eget navn.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.