Viborg spiller uafgjort i Odense

Selv om der var flere store muligheder, så blev det et opgør uden mål, da OB og Viborg spillede 0-0.

Arkivfoto
Arkivfoto

To hold med manglende skarphed tørnede sammen, da OB og Viborg lørdag spillede 0-0 i opgøret i Alka Superligaen i Odense.

Resultatet betyder, at OB ligger på ottendepladsen i ligaen med fire point efter fire kampe, mens Viborg følger lige efter med samme antal point og kampe.

Hjemmeholdet havde sæsonens første sejr til gode efter tre uafgjorte kampe i denne sæson, mens Viborg i seneste runde hentede sæsonens første sejr, da Esbjerg blev besejret 2-1.

Efter ti minutter kom første halvlegs første og største chance. OB's Jeppe Tverskov fandt en helt fri Oliver Lund på højrekanten, og Oliver Lund sendte med en stikning bolden ind til Thomas Mikkelsen i Viborgs felt.

Her forsøgte Mikkelsen at løfte bolden over Peter Friis Jensen i Viborg-målet, men OB'eren måtte se sit forsøg blive skubbet til hjørnespark.

Viborg kom i løbet af halvlegen bedre med, og udeholdet var særligt farlige på deres omstillinger.

Efter en times spil var Viborgs indskiftede Serge Deble fri i feltet, og Deble sparkede på mål, men bolden blev stoppet af Kenneth Emil Petersens arm.

Det takserede kampens dommer, Anders Poulsen, til et straffespark.

Jonas Kamper tog sig af straffesparket, men OB-målmand Sten Grytebust reddede flot Kampers spark i to omgange.

Begge hold havde efterfølgende tilløb til chancer, der godt kunne have givet scoringer, men den sidste skarphed manglede, og opgøret i Odense endte uden mål.