Viborg smed 2-0 føring på jorden og tabte til Horsens

Serge Debles to hurtige mål var ikke nok for Viborg. Horsens kæmpede sig tilbage og vandt kampen 4-2.

Det startede ellers så godt for Viborg FF, da ivorianske Serge Deble havde bragt hjemmeholdet foran 2-0 efter 25 minutters spil i lørdagens kamp i Alka Superligaen.

Desværre for Viborg havde holdet besøg af AC Horsens, som er inde i en fremragende formkurve. Gæsterne vendte Viborgs føring og sejrede i et stort comeback med 4-2 på to mål af Lasse Kryger samt scoringer af Kjartan Finnbogason og André Bjerregaard.

Dermed kan Horsens kigge op ad i tabellen, hvor de indtager en sjetteplads med 13 point efter otte kampe. Viborg ligger lige under, men har fem point færre.

Horsens kom med en uændret startopstilling i forhold til den seneste kamp mod OB.

Med Oliver Thychosen ude hos Viborg var Mathias Wichmann i stedet valgt til kantpladsen.

Wichmann var med i opspillet, da Serge Deble modtog bolden efter et kvarters spil. Han satte den flot op i hjørnet til en 1-0-føring til Viborg. Ti minutter senere var Deble igen på pletten med scoringen til 2-0.

Udeholdet kom dog hurtigt tilbage, og efter en halv times spil kom Lasse Kryger først på et Horsens-hjørnespark og snittede bolden ind til en reducering til 1-2.

Tyve minutter inde i anden halvleg fik Horsens tildelt et straffespark, og målmand Peter Friis kunne ikke gøre noget ved indskiftede Kjartans Finnbogasons spark til 2-2.

Horsens fortsatte presset, og få minutter efter udligningen bankede André Bjerregaard gæsterne i front med 3-2.

Lasse Kryger satte punktum for comebacket, da han scorede til 4-2 kort før tid.