Viborg-sejr efter dramatisk afslutning

Viborgs håndboldkvinder vandt 27-26 hjemme over franske Metz i den første kamp i mellemrunden i Champions League.

Viborg HK hentede mandag aften en flot sejr i kvindernes Champions League i håndbold. De skadesplagede danske mestre, der står foran en større udskiftning i spilletruppen på grund af en presset økonomi, besejrede hjemme franske Metz med 27-26 i den første kamp i mellemrunden.

Matchvinder blev svenske Isabelle Gullden cirka 15 sekunder før tid. Hun afsluttede først i de franske parader, men sendte returbolden i mål.

Første halvleg var en rodet affære med mange fejl i perioder, hvor holdene skiftedes til at føre frem til pausestillingen 12-12.

I anden halvleg førte Viborg 22-18, men Metz fik udlignet, inden det lykkedes danskerne at vinde til sidst alligevel. Viborg manglede skadede spillere som Mette Gravholt, Maria Fisker og Cecilie Dalmose.

Den 34-årige Henriette Mikkelsen, som flere gange er stoppet på topplan, var til gengæld hentet ind til kampen. Også den tidligere Team Esbjerg-spiller Kirsten Balle var med, efter at hun på det seneste har trænet med Viborg-truppen.

Sejren betyder, at Viborg har fem point efter fem kampe og ligger nummer tre i gruppe 2. Viborg havde tre point med over fra det indledende gruppespil, hvor også ungarske Györi og svenske Sävehof kom med videre til mellemrunden.

I mellemrunden skal Viborg ud over Metz også møde norske Larvik og Baia Mare fra Rumænien. De fire bedste hold i gruppen på seks hold går videre til kvartfinalerne.