Viborg-pige vinder DM i Pin-up

Det var tæt løb, men til sidst kunne Stine Ellegaard Poulsen lade sig kåre som vinder af DM i Pin-up.

Stine Ellegaard Poulsen er nykåret Danmarksmester i Pin-Up. Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Stine Ellegaard Poulsen klæder sig, som om hver dag er en fest – og det var det i særdeleshed i går. Den 35-årige viborggenser var nemlig med ved DM i Pin-up, og det lykkedes hende at gå hele vejen. Dommerpanelet valgte efter tre forskellige discipliner, hvor deltagerne skulle optræde, Stine Ellegaard Poulsen som dansk mester – eller den, som klæder sig bedst som en kvinde fra 1950’erne.

- Det var en super fed oplevelse. Jeg fik at vide, at min stil var meget sammen hængende i alle tre outfits, jeg havde på under konkurrencerne. Jeg havde håbet, at mine chancer ville være gode, for jeg er meget seriøs omkring det, siger Stine Ellegaard Poulsen, der understreger, at Pin-up kun er udklædning for hende, men en del af hendes identitet.

01:13

Stine fra Viborg er som taget ud af 1950'erne og er nu i finalen om at blive Miss Pin-up.

Luk video

Vejen til DM-titlen, som Pin-Up Denmark uddeler, førte Stine Ellegaard Poulsen gennem tre konkurrencer, hvor hun bar tre forskellige outfits. I første del var der fokus på hår og makeup, i anden handlede det om at være mest kvindelig, mens deltagerne i tredje og sidste konkurrence skulle give den ’max gas’, som Stine Ellegaard Poulsen forklarer det.

Som en del af titlen består præmien modelkontrakt, hvor Stine Ellegaard Poulsen i fremtiden får mulighed for at tjene penge på sin fremtoning og mondering. Derudover vandt hun både sko, tøj og undertøj – alt sammen Pin-up.

Til næste år får hun æren at overrække præmien til den næste vinder.