Viborg på svær opgave i Randers

I dag skal oprykkerne fra Viborg forsøge at hente point i Randers, men det bliver en svær opgave ifølge anfører Christopher Poulsen.

I eftermiddag spiller Randers og Viborg den første af søndagens Superligakamp. Her skal oprykkerne forsøge at tage point fra Randers, men det kan blive en svær opgave, siger anføreren:

- Jeg synes, de ser stærke ud, og det er måske det bedste hold, vi har stået overfor indtil videre. De kommer med stor fysisk power, og vi forventer da også at komme under et stort pres, som vi skal klare at stå imod, siger Christopher Poulsen til Viborg FF's hjemmeside.

Det er otte år siden, Viborg sidst vandt i Randers i Superligaen, hvor kampen endte 2-0. Det er længe siden, og Randers er blevet storebror med en række gode år. Også i år er kronjyderne kommet godt fra start. Randers har med 11 mål scoret flest mål i, og det er selvom de har spillet en kamp færre end alle konkurrenter.

De mange mål står der Viktor Lundberg på, han er Superligaens topscorer, og Christopher Poulsen er klar over, at det bliver en opgave at lukke ned for ham.

- De har en angriber, der sparker det meste ind lige for tiden, så det er vi selvfølgelig opmærksomme på. Men jeg synes nu, at de hele vejen rundt har et stærkt hold, så det bliver en svær opgave.

I sidste runde blev Viborg udraderet af banemændene fra det ustabile Brøndby. Med et nederlag i bagagen på 4-0 til de blå-gule fra Vestegnen har anføreren dog alligevel optimisme med i bussen til Randers i eftermiddag:

- Vi skal stå godt og holde vores aftaler, og så mener jeg også, at vi har nogle våben, der kan gøre ondt på Randers. Vi tager afsted for at få tre point, og det tror vi helt sikkert kan lade sig gøre, afslutter anføreren.

Bookmakerne har Randers som storfavorit til at vinde kampen, hvor det højeste odds er 1,70.

Kampen begynder kl. 13.30. TV MIDTVEST dækker kampen og sender et kampreferat i nyhederne i aften kl. 19.30.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.