Viborg og TTH er i pokalsemifinalen

Både Viborg HK og Team Tvis Holstebro er videre til semifinalerne i pokalturneringen efter sejre over henholdvis Randers HK og Silkeborg-Voel.

Viborg HK's rekonstruerede hold har ikke fået en god begyndelse på sæsonen i Boxer Dameligaen, men tirsdag aften bød på en opmuntring til håndboldklubben og den nye træner, Allan Heine.

På udebane lykkedes det for de tidligere mestre at vinde 27-25 ude over Randers HK, der ligger nummer to i ligaen.

Sejren var mere sikker, end cifrene antyder.

Viborg, der mistede mange profiler før denne sæson, har kun skrabet tre point sammen i de fire første kampe i ligaen, hvor holdet kun er nummer ni.

Randers HK havde derimod hentet syv af otte mulige point, så hjemmeholdet havde selvtillid før kampen i Arena Randers.

Første halvleg var en meget lige affære, og gæsterne gik til pause med en kneben føring på 13-12.

I anden halvleg trak Viborg fra, blandt andet på grund af godt målmandsspil af Rikke Poulsen.

Otte minutter før tid førte det gæstende hold med 27-20, og det kunne Randers-holdet ikke kæmpe sig tilbage fra, selvom Viborg ikke scorede mere i kampen.

Team Tvis i magtdemonstration

Det endte som en ydmygelse af dimensioner, da håndboldklubben Silkeborg-Voel KFUM tog imod Team Tvis Holstebro i kvartfinalen i kvindernes pokalturnering, Santander Cup.

Gæsterne vandt en kæmpesejr på 33-16 anført af Jette Hansen, der før denne sæson skiftede til Team Tvis Holstebro fra netop Silkeborg-Voel.

Storskytten hamrede i alt ni mål ind mod sin tidligere klub, så Jette Hansen endte som kampens topscorer.

Rikke Iversen lavede fire mål for hjemmeholdet.

Al spænding om udfaldet var elimineret ved pausen, hvor det gæstende hold førte 20-8.

Team Tvis Holstebro har ellers haft store problemer i sæsonen hidtil i Boxer Dameligaen.

Holdet, der mistede landsholdsfløjen Ann Grete Nørgaard til Viborg HK før sæsonstarten, har kun to point efter de første fire kampe i ligaen.

For nylig blev landsholdsspilleren Lærke Møller desuden alvorligt skadet, og hun er ude i resten af sæsonen.

Silkeborg-Voel er derimod kommet udmærket fra start i ligaen med fem point efter fire kampe, men det hjalp altså ikke holdet i pokalkampen.