Viborg misser oprykning efter vildt drama

Viborg må blive i 1. division, efter de måtte nøjes med uafgjort mod Brabrand.

Et sandt drama udspillede sig i Energi Viborg Arena i dag, hvor det først lignede en tredjeplads til Viborg, og dermed en ekstra kamp om mulig oprykning til landets bedste række, Alka Superligaen.

Holdet bragte sig først foran med 2-0 mod Brabrand, og de grønne fra Viborg var dermed på cruisecontrol mod videre avvancement. Men føringen blev sat over styr til 2-2 efter to hurtigre scoringer af gæsterne fra Branbrand, der reelt ikke havde meget at spille for på dette tidspunkt i kampen.

Samtidigt var Vendsyssel på dette tidspunkt kommet foran 2-1 i Fredericia, og det betød, at Viborg skulle jagte en sejr for at holder fast i den livgivende 3. plads.

I en hektisk offensiv i det sidste kvarter af kampen bragte Viborg sig foran 3-2 ved Mikkel Vestergaard. Men igen holdt glæden kun kortvarigt for domkirkeholdet, fordi Vendsyssel i opgøret mod Fredericia havde scoret til 3-1 i egen favør, og dermed igen overtog 3. pladsen på bedre målscorer end VFF.

Til slut kastede de grønne fra Viborg alt frem, men offensiven resulterede i, at Brabrand udlignede til slutresultatet 3-3 i tillægstiden, og i stedet tog Vendsyssel tredjepladsen med sejren ude på 3-1 over Fredericia.

Dermed blev det til en fjerdeplads i 1. division til Viborg, der altså missede en oprykning til Superligaen.

Efter runden stod det også klart, at Brabrand rykker ned sammen med Skive.

TV MIDTVEST dækkede kampen. Se mål og reaktioner her i artiklen senere.