Viborg lukker ned for TTH Holstebro og henter storsejr

Viborg tillod kun TTH Holstebro at score 12 gange i kampen, som Viborg vandt med ti mål.

Viborg HK Straffe

Det sker ikke så tit, at et håndboldhold kun formår at score 12 mål i en kamp. Det var ikke desto mindre, hvad der skete, da Viborg HK torsdag aften tog imod TTH Holstebro i HTH Go Ligaen.

Gæsterne havde meget svært ved at få skudt hul i hjemmeholdets defensiv, og så sejrede Viborg med hele 22-12.

TTH Holstebro fik ellers en god start og førte 2-0 efter fire minutter i første halvleg. Gradvist overtog Viborg imidlertid initiativet, og hjemmeholdet gik til pause foran 10-6.

Al spænding blev elimineret, da Viborg med seks scoringer i træk bragte sig foran 16-6 i anden halvleg.

Senere førte hjemmeholdet 20-8, inden TTH Holstebro fik sat nogle reduceringsmål ind.

Ann Grete Nørgaard og Line Haugsted lavede begge fem mål for Viborg, mens Pauline Bøgelund med fire scoringer tegnede sig for en tredjedel af TTH Holstebros mål.

Viborg har 12 point for ni kampe, hvilket er to point færre end FCM Håndbold på førstepladsen.