Viborg leder efter offensive spillere og sportschef

Spillere med position på den centrale midtbane og fremad i banen har interesse i Viborg, siger direktør.

Superligaoprykkerne Viborg har benyttet vinterpausen til at skabe plads i truppen, hvor tre spillere er sendt videre i systemet, mens Aleksandar Stankov er kommet tilbage fra en lejeaftale og er eneste nye ansigt.

Derfor kigger klubben efter nye spillere, der kan gøre sig på banens forreste positioner. Det siger klubbens administrerende direktør, Morten Jensen, som varetager flere af de opgaver, der lå på den tidligere sportschef Ole Nielsens bord.

- Fra midten og fremad kigger vi på alle positioner, hvis det er muligt. Vi har sagt farvel til tre spillere og fået Aleksandar Stankov tilbage, så vi har da ambitioner om, at der skal ske noget.

- Vi har en ambition om, hvis det er økonomisk muligt, at vi forstærker vores setup, så vi slutter bedst muligt på sportslige- og kommercielle parametre. De to ting hænger oftest sammen, siger Morten Jensen.

Forsvarsspilleren Babajide Ogunbiyi er taget til Hobro, midtbanespilleren Marcel Rømer er rejst til Sønderjyske, og onsdag blev kantspilleren Christian Sivebæk udlejet til Vejle.

I 2015 rykkede Viborg tilbage i Superligaen, og ved vinterpausen er holdet 11 point foran Hobro under nedrykningsstregen.

Dermed synes klubben stærkt på vej mod at opfylde sæsonmålet om at undgå nedrykning, men på årets næstsidste dag kom der alligevel malurt i Viborg-bægeret. Sportschef Ole Nielsen sagde sit job op og skiftede til Randers.

Derfor leder Viborg efter en erstatning, selv om klubben ikke har travlt.

- Vi er nogle lige nu, der dækker ind for de forskellige opgaver og løber lidt hurtigere. Sideløbende er vi begyndt på en proces for at afsøge markedet for muligheder for at få en kompetent, sportslig ressource.

- Det skal være en, som vil være en del af det setup med målsætninger og ressourcer, som vi har her. Derudover handler det om personlige værdier. Vi skal finde en, der passer til den eksisterende virksomhed, siger Morten Jensen.

Spørgsmål: Har I fået henvendelser fra interesserede bejlere?

- Ja, det har vi. Mere kan jeg ikke sige om det, siger direktøren.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.