Viborg længere fra DM-semifinale efter nederlag

Odense Håndbold hentede sin første sejr i slutspillet, da Viborg hjemme blev besejret 25-20.

Træner Allan Heine og viborgmandskabet måtte se sig slået af Odense i søndagens kamp.

Odense Håndbold har kursen sat mod en DM-semifinale efter en sikker sejr på 25-20 over Viborg HK søndag aften.

Dermed topper Jan Pytlicks tropper gruppe 2 i slutspillet med fem point efter en uafgjort og en vunden kamp.

Det skyldes, at Odense havde to point med fra grundspillet, og med fem point efter to kampe ser det godt ud for Odense, selv om intet er afgjort endnu.

Både Silkeborg-Voel og FC Midtjylland har tre point for to kampe i gruppen, hvor ingen hold har to sejre i de to første kampe.

Det ser derimod vanskeligt ud for Viborg, som har nul point efter nederlag i de to første kampe i slutspillet.

Kathrine Heindahl var i vælten med fem scoringer i første halvleg for Odense, som gik til pause foran 12-9.

Med godt et kvarter tilbage var det op ad bakke for Viborg, da Stine Jørgensen scorede i tomt mål og bragte hjemmeholdet foran med 18-13.

Kort efter øgede Stine Jørgensen igen, og med ti minutter tilbage lød føringen på 22-15, og missionen virkede umulig for gæsterne.