Viborg-krise efter nederlag

Viborg FF led et smerteligt nederlag efter målrigt opgør mod AGF

Viborg er på sidstepladsen i kvalifikationspuljen efter dagens nederlag til AGF

Det der lignede en sikker Viborg sejr i superligaens kvalifikationsspil mod AGF, da hjemmeholdet førte md 2-0 efter cirka 40 minutters spil af 1. halvleg.

En scoring inden pausen og et forrygende comeback af AGF, forvandlede imidlertid kampen til et sandt mareridt for Viborg FF, som måtte forlade banen med et nederlag på hele 4-2.

Det var hjemmeholdet, der startede kampen bedst og åbnede scoringen med et mål af Søren Fredriksen efter 35 minutter.

Blot tre minutter senere var Viborgs Jeppe Curth helt alene igennem og udnyttede chancen til at score mellem AGF-målmandens ben, til stillingen 2-0.

Målet blev akkompagnement af vild trommedans og jubel på Viborg Stadion.

Blot et minut efter fik Viborgs fans dog et varsel om at AGF ikke var tæmmet endnu. Gæsternes Mustapha Bundu fik bolden drejet over i det lange hjørne, og reducerede til pausestillingen 2-1.

Danny Olsen bragte, efter et kvarters spil i anden halvleg, AGF på 2-2. Og ti minutter senere gjorde gæsternes Elmar Bjarnason det til 3-2.

I de døende minutter satsede Viborg offensivt i forsøget på at skabe et uafgjort resultat. I stedet kunne Stephan Pedersen lukket opgøret med en kontrascoring til 4-2.

Med nederlaget er Viborg FF på sidstepladsen i kvalifikations-spillets pulje to. Nu med tre point op til AGF på andenpladsen, og hele seks point op til Silkeborg på førstepladsen.