Viborg HK: Vi bliver snart solgt

Forventer at blive opkøbt af lokale investorere

Håndboldklubben Viborg HK kan snart skifte ejere. Et gruppe lokale investorere står nemlig klar til at købe klubben. Det oplyser klubbens bestyrelse i en fondsbørsmeddelelse.

Investorerne har oprettet selskabet New Beginning Viborg HK Aps, der har som mål at drive en professionel håndboldklub i Viborg.

- Selskabet forventer at modtage et købstilbud på håndboldaktiviteterne i Viborg HK A/S fra New Beginning Viborg HK Aps, skriver bestyrelsesformand Palle Kjeldgaard-Christiansen i fondsbørsmeddelelsen.

Turbulent tid for klubben

Viborg HK har de seneste år været ude i et sandt økonomiske stormvejr og har brugt hele egenkapitalen på omkring halvtreds millioner på få år.

Derudover har klubben haft tre direktører på to år. I marts blev Nikolai Norup fyret efter blot fem måneder på posten. Han tog over efter Jan Buhr, der blot sad i chefstolen i et år.

Og til sommer forlader mindst seks store navne klubben, mens træner Christian Dalmose også blev fyret her i foråret. Kun kort tid efter han og klubben havde forlænget samarbejdet.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.