Viborg HK stopper samarbejdet med klubbens direktør

På grund af dårlig økonomi har Viborg HK onsdag stoppet samarbejdet med klubbens direktør, Henrik Dahl.

Efter fire år har Viborg HK valgt at stoppe samarbejdet med direktør, Henrik Dahl. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

I de seneste fire år har Henrik Dahl været direktør for håndboldklubben Viborg HK. Grundet dårlig økonomi, har klubben valgt at stoppe samarbejdet.

- Det er ingen hemmelighed, at vi er presset med økonomien. Vi er nødt til at se på vores omkostninger og ryste posen. Der har bestyrelsen trådt mere i karakter og valgt at stoppe samarbejdet med Henrik Dahl, siger Jørgen Hansen, der er bestyrelsesformand i Viborg HK.

Læs også Viborg HK forstærker med topscorer og målmandstalent

Til TV MIDTVEST fortæller Jørgen Hansen, at Henrik Dahl er fratrådt direktørposten i dag onsdag. Henrik Dahls opgaver vil foreløbigt blive varetaget af bestyrelsen. Nuværende bestyrelsesformand Jørgen Hansen bliver midlertidig daglig leder, mens bestyrelsesmedlem Jens Jakobsen indtræder som bestyrelsesformand.

- Vi fordeler hans opgaver blandt os i bestyrelsen og sætter noget mere turbo på. Det betyder, at vi skal have nogle flere penge i kassen, siger Jørgen Hansen.

02:14

Der var ekstra meget på spil i søndagens kamp mellem EH Aalborg og Viborg HK. De to trænere har nemlig en fortid sammen i Ikast.

Luk video