Viborg HK har kurs mod semifinalen

Håndboldkvinderne fra Viborg HK sikrede sig onsdag et rigtig fornuftigt udgangspunkt i kampen om en plads i den ene DM-semifinale med sejr over Nykøbing Falster.

Arkiv
Arkiv

I den anden kvartfinale onsdag aften levede Viborg op til favoritværdigheden i udekampen mod Nykøbing Falster.

Allerede ved pausen havde gæsterne opbygget en føring på 15-10, og det var ikke mindst takket være en veteran i hopla. Rikke Skov hamrede seks mål ind i de første 30 minutter.

Hjemmeholdet chokstartede i anden halvleg og kom hurtigt på 14-15, men herefter genvandt Viborg teten og trak igen så småt fra.

Med ti minutter igen var føringen atter på fem mål, og det endte med en sejr på 25-20 til sidst.

Team Esbjerg og FC Midtjylland er allerede klar til semifinalerne, fordi de sluttede på de to øverste pladser i grundspillet.

I gårsdagens første kvartfinale vandt Team Tvis Holstebro over Randers HK med 26-23.