Viborg HK er videre til vigtig kvartfinale efter tæt opgør

Med to runder igen i EHF Cuppens gruppespil er Viborg HK allerede sikret en plads i kvartfinalerne.

En jublende Kristina Jørgensen under dagens kamp mod russiske Kuban. Foto: Pressefoto: Johnny Pedersen, e-image.dk

En tæt et-måls sejr over russiske Kuban sender nu Viborg HK videre til kvartfinalerne i EHF Cuppen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Den sikrede avancering til kvartfinalerne skaber stor glæde i Viborg HK, hvor ligadamerne lige nu kæmper for at holde sig blandt top-otte i HTH Ligaen.

- Det en stor tryghed allerede nu at være med videre, da vi kan prioritere og fokusere kræfter lidt i forhold til den hjemlige liga, udtaler klubbens træner, Jakob Vestergaard.

Spillerne fra Viborg HK kunne i dag både fejre en sejr og også en sikker plads i kvartfinalen. Foto: Pressefoto: Johnny Pedersen, e-image.dk

Tid til at kigge fremad

Dagens sejr på 26-25 er tætteste resultat for Viborg HK, der startede gruppespillet ud med en sejr på 31-28 ude mod Larvik. Denne blev fulgt op på hjemmebane mod franske Besancon, som fik et større nederlag at rejse hjem på, da kampen endte 35-26.

I sidste weekend tog Viborg HK den lange tur mod Rusland, hvor Kuban blev besejret med 31-27, for i dag at lide endnu et nederlag.

- Nu kommer vi til at kigge lidt frem i kalenderen og skal forhåbentligt hjem og forberede os på lidt slutspil på et tidspunkt, så der skal vi forberede os på at teste lidt i vores spil. Sæsonen er lang, og vi har allerede nu spillet rigtig mange kampe i januar. Så vi kigger lidt fremad og prøver at få det maksimale ud af de muligheder der åbner sig nu, hvor vi er videre, siger Jacob Vestergaard.

01:37

Indslag fra 17. juli 2018: Viborg HK havde i dag sæsonens første træning - og det var en hård én af slagsen.

Luk video