Viborg henter engelsk landsholdsmålmand – og præsenterer ny spiller til eftermiddag

Viborg FF lejer den engelske U21-landsholdsmålmand Ellery Balcombe i Brentford FC for resten af sæsonen. Senere i dag afslører de endnu en ny spiller.

Mandag offentliggjorde Viborg FF, at de har lejet den engelske U21-landsholdsmålmand Ellery Balcombe i Brentford FC.

- Siden Lucas blev skadet, har vi søgt efter forstærkning til vores målmandssetup, og vi er rigtig glade for at være nået til enighed med Brentford om Balcombe, som vi synes er en rigtig spændende keeper med et kæmpe potentiale, udtaler sportschef Jesper Fredberg i en pressemeddelelse.

quoteVi er rigtig glade for at være nået til enighed med Brentford om Balcombe.

Jesper Fredberg, sportschef, Viborg FF

Den 19-årige Balcombe er lige nu på landsholdssamling med det engelske U21-landshold forud for de kommende EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Kosovo, og støder derfor først til VFF-truppen i næste uge.

- Han er en stor, atletisk målmand med stærke reflekser, og som er godt skolet og vant til at træne på et højt niveau. Det vidner om kvalitet, at han allerede har spillet flere ungdomslandskampe for England, og vi tror på selvfølgelig på, at han bliver en stor gevinst for os. Med tilgangen af Balcombe føler vi os rigtig godt rustet på vores målmandsposition for resten af indeværende sæson, udtaler Jesper Fredberg.

Ny spiller forsinket

Da der var en time tilbage, inden transfervinduet lukkede, valgte de at shoppe videre i udvalget af spillere. Derfor forventer Viborg FF tirsdag eftermiddag at kunne præsentere endnu en ny spiller. Det skriver Viborg Folkeblad.

- Vi skulle have haft en spiller til lægetjek i går, men flyforsinkelser betød, at han ikke nåede frem. Men vi skal have ham til lægetjek i dag, og så håber vi, at vi har lidt spændende nyt i eftermiddag, siger Jesper Fredberg til Viborg Folkeblad.

Hvem det drejer sig om, vil sportschefen ikke røbe noget om endnu.

- Jeg kan sige så meget, at det er en offensivspiller, og at jeg ser det som en spændende tilføjelse, men så siger jeg heller ikke mere, siger han til folkebladet.