Viborg henter Ajax-spiller

Viborg FF henter midtbanespilleren Markus Bay fra Ajax Amsterdam på en kontrakt frem til sommeren 2018.

Foto: Viborg FF

Markus Bay, der siden 2013 har været en del af storklubben Ajax Amsterdam, vender nu hjem til Danmark. Han har skrevet under på en kontrakt med Viborg FF for resten af sæsonen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for at være tilbage i Danmark, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille fodbold her igen. Viborg har taget en chance ved at skrive med mig, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at betale tilliden tilbage. Både klubben og jeg har ambitioner, så jeg er sikker på, at vi er et godt match, siger Markus Bay.

Den 20-årige midtbanespiller har trænet med Viborg FF på Kirkebækvej i et par uger, og nu er de sidste detaljer omkring kontrakten faldet på plads.

Læs også Viborg FF fyrer cheftræner efter én kamp i sæsonen

- Markus er en rigtig dygtig midtbanespiller, som er teknisk stærk og har et godt blik for spillet. Han har allerede prøvet en del efter at have været i udlandet i nogle år, og nu bliver det rigtig spændende at se ham i andre omgivelser her i Viborg. Han er sulten og vil rigtig gerne vise sig frem efter en periode, hvor han ikke har spillet så meget, så nu glæder vi os rigtig meget til, at han blive en del af Viborg FF, siger VFF's sportschef, Jesper Larsen.

Sidste sæson spillede Markus Bay 15 kampe for Jong Ajax og ser nu frem til at være tilbage i dansk fodbold.

- Jeg har trænet med her i et stykke tid, og jeg synes, at Viborg er en rigtig god klub med gode mennesker, så nu ser jeg bare frem til for alvor at komme i gang her, lyder det fra Markus Bay.

Før skiftet til Ajax Amsterdam spillede Bay ungdomsfodbold i Brøndby IF.

Læs også Højer og Viborg taber hjemme til Esbjerg