Viborg hentede snæver sejr mod Vistal Gdynia

Det blev en tæt kamp, da Viborg HK tog imod polske Vistal Gdynia i EHF Cuppen.

Kampen mod Vistal Gdynia endte med at blive mere spændende end viborgenserne havde håbet på. Det endte dog alligevel med en sejr på 27-24 til Viborg HK i EHF Cup-kampen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Kampen igennem lagde Viborg HK sig i front, men med et kvarter igen blev der brændt flere oplagte chancer, og polakkerne fik pludselig en chance for at indhente danskerne. Fem minutter før slutfløjtet var Gdynia kun bagud med et enkelt mål. I sidste ende kunne Viborg dog hive en sejr hjem.

- Det blev præcis en kamp som forventet. Tæt og intens. Vi var i teten stort set fra start til slut, men jeg ærger mig over, at vi brænder en del chancer, da vi kan slå sømmet i kisten. Men der kæmper Gdynia forbilledligt og har en stærkt målmandspræstation, så der var vi lidt udfordret, udtaler træner Allan Heine.

Sanne van Olphen glæder sig over, at hun og holdet lykkes med de ting, som de inden kampen satte sig for. 

- Jeg synes vi spiller godt i dag. Vi havde en god taktisk plan, som vi holdt og det var dejligt, at det bragte muligheder med sig. Vi spillede som et hold, og det var dejligt, at det også lykkedes for mig at score lidt, siger hun.

Kristina Jørgensen blev efter kampen kåret som bedste spiller.​

Et tætpakket program med ligakampe og europæiske kampe slider på truppen, men giver også værdifuld erfaring.