Viborg fortsætter spillerjagten

VHK håber stadig på ny højre back - men ikke for enhver pris.

Viborg HK har ikke opgivet håbet om at finde en ny højre back til sit kvindehold  - selv om udbuddet af venstrehåndede profiler, der enten er ledige eller kan købes fri, er meget begrænset.

- Vi har et par stykker, som vi stadig holder øje med. Den ene spiller faktisk ikke europæisk, og der kan være en mulighed stadigvæk, siger sportschef Susanne Munk Wilbek, som ikke vil oplyse, hvilke ligaer klubben har rettet søgelyset mod.

Viborg leder efter en ny højre back, efter at den norske landsholdsspiller Amanda Kurtovic, der var udset til at afløse Grit Jurack, er blevet alvorligt skadet.

Susanne Munk Wilbek understreger, at man ikke søger forstærkning for enhver pris - der skal være tale om en spiller fra øverste hylde, og cheftræner Martin Albertsen er enig.

- Vi gør, hvad vi kan ud fra det materiale, vi har. Og det ser ud til at fungere fint. Så hvis der kommer en international profil, bliver vi glade - og hvis ikke, så overlever vi også, siger han.

Klar til finale mod polsk hold

Viborg HK vandt lørdag semifinalen i et Champions League-kvalifikationsstævne med 30-14 over LC Brühl fra Schweiz. I søndagens finale skal midtjyderne møde Vistal Laczpol Gdynia fra Polen. Vinderen kvalificerer sig direkte til Champions League.

 

Viborg fortsaetter jagten paa ny back

Viborg HK er klar til finalen i CL-kvalifikationsstævne - og imens fortsætter jagten på en ny højre back.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.