Viborg fortsætter genrejsning med udesejr over bundhold

Viborg slog Ringkøbing og hentede den femte sejr i seks kampe. Storklubben er på vej frem efter en sløj start.

Viborg HK

Med træner Jakob Vestergaard ved roret er Viborgs håndboldkvinder ved at rette op på en elendig sæsonstart.

Viborgenserne hentede den femte sejr i seks kampe, da de mandag aften tog til Ringkøbing og besejrede det lokale mandskab med 29-19 efter 14-11 ved pausen.

Dermed stryger Viborg forbi TTH Holstebro i tabellen og befinder sig nu på en syvendeplads med 11 point for lige så mange kampe.

Nogen overraskelse var resultatet ikke, for man skal tilbage til første spillerunde for at finde Ringkøbings seneste og eneste sejr.

Vestjyderne er tredjesidst i tabellen, men formåede dog at presse Viborg gennem det meste af første halvleg.

Ida Lagerbons udligning til 10-10 på straffekast var dog sidste gang, Ringkøbing nåede helt op på siden af gæsterne.

Trak fra i slutningen af halvlegen

Viborg trak fra mod slutningen af første halvleg og slog hjemmeholdet knockout efter pausen.

Her havde Ringkøbing mere end almindelig svært ved at få gang i målscoringen.

Da træner Mads Brandt tog timeout efter mere end 12 minutters spil, havde kun Simone Rasmussen og Sille Thomsen formået at passere Rikke Poulsen i Viborg-målet i anden halvleg.

Line Haugsted og Kristina Jørgensen fik til gengæld gang i scoringen hos gæsterne, der tilspillede sig en komfortabel føring.

To sekunder før tid sørgede for Ida-Marie Moesgaard for kampens sidste scoring og sikrede Viborg en timålssejr.