Viborg F.F. tæt på konkurs

Hvis ikke fodboldklubben finder tre til fem millioner indenfor den næste måned, så går klubben konkurs.

Det er krisetider for sponsorer og aktionærer. Og det kan man mærke i Viborg F.F. Klubben står lige nu og mangler tre til fem millioner kroner, for at kunne betale de udgifter som de har. Nu råber bestyrelsen op.

- Vi går ikke ud for sjov nu og beder om tre til fem millioner. Vi mangler tre til fem for at fortsætte. Så konsekvensen vil jo være en konkurs, siger bestyrelsesformand i Viborg F.F., Steen Petersen.

Klubben appelerer nu til sponsorer, aktionærer og hele Viborg by, for at skrabe de nødvendige penge ind. Og det er ifølge bestyrelseformanden ikke nogen umulig opgave.

- Jeg håber da, at det bliver en overkommelig opgave, når jeg tænker på, hvad andre klubber barsler med af kapitaludvidelser, hvor man hører tal på 30 og 50 millioner, siger Steen Petersen.

Grunden til, at klubben er kommet i den økonomiske krise, skal findes i manglende spillersalg og manglende indtægter fra sponsorer. Det har været svært for klubben at få det til at løbe rundt, selv om man løbende har skåret i udgifterne.

Viborg F.F. går nu i gang med det store arbejde, og forventer at have pengene indenfor en måned.

 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.