Viborg FF tabte til oprykkere

Stolpen stod i vejen for Viborg, da hjemmeholdet tabte med 0-1 efter Jeppe Kjærs flotte solomål for Lyngby.

Lyngby vandt søndag eftermiddag en kneben sejr over Viborg i Superligaen. De 3.126 tilskuere på Energi Viborg Arena kunne se gæsternes angriber Jeppe Kjær score et fremragende mål efter en individuel aktion, der sikrede Lyngby en sejr på 1-0. Med sejren er Lyngby nu oppe på tre sejre i træk, som sender dem op på en sjetteplads og dermed en af pladserne i slutspillet. Hjemmeholdet er fortsat at finde i nedrykningsspillet på en niendeplads med 11 point.

Viborg fik ikke udnyttet chancerne
I anden halvleg blev Viborg tvunget til at komme længere frem på banen, og det betød, at hjemmeholdet fra andens halvlegs start fik lagt et hårdt pres på Lyngby-defensiven, som stod langt tilbage. Viborg fik skabt flere gode muligheder i anden halvleg. Tættest på kom hjemmeholdet, da et afrettet skud fra Serge Deble blev reddet på stregen af Lyngbys målmand Jesper Hansen.

I næste runde tager Viborg imod de danske mestre fra FC København, mens Lyngby får besøg af FC Midtjylland.