Viborg FF: Stankov til AC Horsens

Viborg FF's Aleksandar Stankov skifter til AC Horsens i Bet25 Ligaen på en lejeaftale, der gælder resten af efterårssæsonen.

Aleksandar Stankov skifter til AC Horsens i Bet25 Ligaen på en lejeaftale, der gælder resten af efterårssæsonen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse i dag. 

Han gør dermed Patrick Nielsen, Nicholas Gotfredsen og Antonio Stankov med selskab i rækken af VFF-spillere, der er sendt til låns andre klubber.  Viborg FF og AC Horsens er enige om en lejeaftale, der sender makedonske Aleksandar Stankov til Horsens i Bet25 Ligaen frem til 31. december. - Aleksandar har brug for at spille førsteholdsfodbold, og det kan vi desværre ikke tilbyde ham på nuværende tidspunkt. Derfor er vi enige om, at det er en fin mulighed for ham at tage et halvt år i Horsens, hvor han forhåbentligt vil spille en masse kampe, lyder det fra sportschef Ole Nielsen. Stankov var involveret i 30 kampe i 1. division i sidste sæson, mens det endnu ikke er blevet til spilletid i denne sæson i Alka Superligaen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.