Viborg FF sejrer i vigtigt topbrag

Viborg FF slog i dag Vendsyssel 3-1 på udebane og tog dermed tre vigtig point i kampen om oprykning.

Andreas Albers kunne efter kampen lade sig hyle af de medrejsende fans.

Det spidser til i kampen om oprykning til landets bedste fodboldrække.

Inden dagens kamp mellem Viborg FF og Vendsyssel lå de grønblusede fra domkirkebyen lige uden for de tre pladser, der giver mulighed for at rykke op fra 1. division.

En sejr til Viborg ville sende nordjyderne ud af top tre, mens et viborgensisk nederlag omvendt ville sende Vendsyssel op på siden af Esbjerg i toppen af tabellen.

De første 45 minutter forløb uden scoringer, mens billedet var et helt andet i anden halvleg. Blot fem minutter efter pausen bragte 1. divisions topscorer, Andreas Albers, Viborg foran med 1-0.

De medrejsende fans fik, hvad de var rejst til Hjørring efter. En solid sejr til Viborg FF.

Herfra skulle der gå yderligere 35 minutter, før der igen blev jublet på Nord Energi Arena. Igen var det de medrejsende Viborg-tilhængere, der kunne fejre en scoring. Denne gang var det midtjydernes Jonas Kamper, der udnyttede en opspilsfejl hos nordjyderne. Fra kanten af feltet sendte han således bolden fladt ned i den ene målhjørne til stillingen 2-0.

På et hjørnespark i overtiden lykkedes det Kristian Dirk Riis at reducere til 2-1, men det stoppede ikke et sultent viborgmandskab. Endnu en gang kunne Andreas Albers lade sig tiljuble efter en køling scoring fire minutter inde i overtiden.

Få øjeblikke senere sendte dommerens slutfløjt viborgenserne op på den playoff-givende tredjeplads, men modstanderne fra Vendsyssel rykkede ned på fjerdepladsen.