Viborg FF forlænger Osama Akharraz

Offensivspilleren er en prioritet for Viborg FF, som har forlænget samarbejdet med yderligere to år.

-Det har været en vigtig prioritet for os at holde på ham, lyder det fra sportschef Ole Nielsen om nyheden om forlængelsen af offensivspilleren, som klubben i dag har præsenteret på deres hjemmeside.

Osama Akharraz har været fast mand på venstrekanten på Johnny Mølbys mandskab siden offensivspilleren kom til Viborg FF den 18. september. Dengang skrev han under på en kort kontrakt for resten af 2015, men nu er parterne enige om at forlænge samarbejdet, så aftalen nu gælder yderligere to år.

-Der er ingen tvivl om, at Osama har løftet vores offensiv, og han har bidraget positivt til kollektivet fra dag ét. Han er en kampafgørende spiller, og en stor profil på vores hold, så vi er selvfølgelig glade for, at vi er blevet enige om en længere aftale, siger Ole Nielsen i pressemeddelselsen.

Glæder sig til mere spilletid i Viborg FF
Akharraz har fundet sig godt tilpas på holdet og i klubben, og han er ligeledes glad og tilfreds med den nye aftale:

-Jeg er rigtig glad for at være i Viborg. Jeg sætter stor pris på den tillid, jeg har fået fra Ole og trænerteamet, hvilket betyder meget for mig. Samtidig har jeg også kunnet mærke en stor opbakning fra alle andre i og omkring klubben, så det har på alle måder været en positiv oplevelse for mig at komme til VFF. Derfor er det selvfølgelig også attraktivt for mig at fortsætte i klubben, og det ser jeg frem til.

25-årige Akharraz har indtil videre spillet ni kampe og scoret to mål for Viborg FF i Alka Superligaen.