Viborg FF bliver øjeblikkeligt forstærket med superliga-spiller

Fodboldklubben Viborg FF har skrevet kontrakt med Frans Putros, der indtil nu har spillet for Hobro.

Iranske Frans Putros træner for første gang med Viborg FF i dag. Han er skiftet transferfrit fra Hobro IK, hvor han har spillet 43 superligakampe.

- Vi er rigtig glade for at være nået til enighed med Frans, som er en rigtig dygtig spiller, der vil løfte truppens niveau. Han har valgt os til fremfor flere tilbud fra Superligaen, og det vidner om, at han også har en stor tro på det projekt, vi er i gang med i Viborg, siger Jesper Fredberg, der er sportschef for Viborg FF.

Spillestilen tiltaler Putros

Viborg ligger lige nu nummer tre i 1. division, så Frans Putros rykker en liga ned, men han glæder sig alligevel til at trække i den grønne Viborg-trøje.

- Det er en rigtig god følelse, og jeg er rigtig glad for mit skifte. Spillestilen tiltaler mig rigtig meget, og det er også en af grundene til, at jeg har valgt at skifte hertil. Jeg håber på at kunne bidrage med min offensive tilgang til spillet, selvom jeg er defensiv spiller, og så selvfølgelig den erfaring, jeg har fået mig fra de seneste år i Superligaen, siger Frans Putros.

Frans Putros har tidligere spillet for FC Fredericia, Silkeborg og AGF, og har desuden spillet fire A-landskampe for Irak.

16-årige Sofus Berger Brix har lavet en treårig aftale med Viborg FF.
16-årige Sofus Berger Brix har lavet en treårig aftale med Viborg FF.
Foto: Viborg FF

Også kontrakt med ungt talent

Viborg FF har i dag også offentliggjort, at de er blevet enige med 16-årige Sofus Berger Brix om at forlænge samarbejdet i tre år. Han har indtil nu været med i fire kampe på førsteholdet og bliver spået som en af klubbens største talenter.

- Han er en ung fyr, der stadig har meget at lære endnu, men vi ser et rigtig stort potentiale, som vi selvfølgelig gerne ser forløst her i klubben, siger Jesper Fredberg.

Sofus Berger Brix har været en del af talentmiljøet i VFF siden han var U12-spiller.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.