Viborg FF åbner foråret med sejr på hjemmebane

Viborg vandt hjemme over Nykøbing FC i den næstbedste danske række og bejler stadig til oprykning.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Det endte med favoritsejre til Esbjerg, Viborg FF og Vendsyssel i søndagens kampe i 1. division. Dermed kan de tre klubber fortsat jagte oprykning til Superligaen.

Alle tre klubber halede nemlig to point ind på topholdene Vejle og Thisted, som spillede uafgjort i fredagens premierekamp.

Esbjerg, som rykkede ud af Superligaen i sidste sæson, vandt en pligtsejr på 2-0 på hjemmebane over bundholdet Skive.

Viborg, som også rykkede ud af Superligaen i sidste sæson, vandt 3-1 hjemme over Nykøbing FC. Hjemmeholdet fik en god start, da angriberen Andreas Albers scorede to mål på syv minutter i midten af første halvleg.

I anden halvleg øgede Viborg-spilleren Pierre Larsen til 3-0, inden Jeppe Arnesen reducerede til 1-3 i slutminutterne.

Vendsyssel FF, som også bejler til oprykning vandt 2-0 hjemme over FC Roskilde. Emmanuel Ogude scorede to mål for hjemmeholdet, da angriberen slog til i det 78. og 85. minut.

Vejle fører 1. division med 39 point efter 20 kampe. Thisted har 36 point på andenpladsen. Derefter følger Vendsyssel med 35 point, Esbjerg med 34 point og Viborg med 31 point.

Nummer et rykker direkte op, mens nummer to og tre skal spille playoffkampe om oprykning.