Viborg dropper to spillere

Andreas Bruhn og Alexander Stankov er kommet i overskud i Viborg, efter at klubben sikrede sig nye spillere i transfervinduet.

Kantspilleren Andreas Bruhn har ikke fået succes i superligaklubben Viborg FF, og efter et halvt år i den grønne trøje skal han på jagt efter en ny arbejdsgiver.
    
Onsdag meddeler Viborg, at kontrakten med Andreas Bruhn er blevet ophævet efter en gensidig aftale med spilleren.
    
Han kom i overskud, efter at Viborg på sidstedagen af transfervinduet tirsdag blandt andre sikrede sig offensivspilleren Alexander Jakobsen. Det siger Viborgs administrerende direktør, Morten Jensen.

- Der er regler for, hvor mange spillere vi må registrere til brug i Alka Superligaen, og på den baggrund er Andreas blevet tilovers i det øgede konkurrencemiljø, vi har fået efter tilgangen af nye spillere her i transfervinduet.
    
- Det havde vi selvfølgelig en god snak med Andreas om, og vi er blevet enige om at stoppe samarbejdet, så han kan søge spilletid et andet sted, siger Morten Jensen.
    
Andreas Bruhn nåede at spille 13 ligakampe og to pokalkampe siden skiftet fra AaB i sommer. Han ærgrer sig over, at det ikke blev til mere.
    
- Jeg har været glad for at være i Viborg, hvor jeg havde det rigtig godt med mine holdkammerater og fik spilleglæden tilbage.
    
- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det ikke gik som håbet, og det ender nu, men sådan er fodboldverdenen desværre også, siger Andreas Bruhn.

Aleksander Stankov er også fortid

Det er dog ikke kun Andreas Bruhn, der har spillet sin sidste kamp for VFF, også makedonske Aleksandar Stankov er fortid i VFFs Superliga-trup. Han er ikke på den såkaldte A-liste, der rummer de spillere, som er spilleberettiget i Superligaen. Dermed bliver han ikke aktuel i forårets kampe, og Viborg FF arbejder på at ophæve kontrakten med spilleren, der kom til VFF i 2013. 

- Det er ikke en beslutning, som vi har lyst til at tage, men sporten er på godt og ondt et konkurrencemiljø, hvor man nogle gange bliver valgt til og andre gange bliver valgt fra. Sådan er det i sporten og i erhvervssamfundet - og sådan bliver det nok ved med at være, siger Morten Jensen til Viborg Stiftsfolkeblad. 

Stankov havde spillet ni kampe for Viborg FF i denne sæson med et mål til følge. 


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.