Viborg blander sig i toppen efter klar sejr i Randers

Viborgs håndboldkvinder havde ikke de store problemer med Randers, der nu har tabt tre kampe i træk.

Viborg vandt 25-21 over Randers HK mandag aften

Håndboldkvinderne fra Viborg blander sig mellem de absolut bedste hold i HTH Go Ligaen, efter at holdet på udebane besejrede Randers HK med 25-21 mandag aften.

Dermed har viborgenserne lige så mange point som førende FC Midtjylland og København, men har dog spillet en kamp mere end rivalerne.

Randers har det til gengæld svært for tiden. Nederlaget var holdets tredje i træk og fjerde i de seneste fem kampe.

Savnet af den gravide Camilla Dalby er mærkbart, og mod Viborg var kronjyderne oppe mod et hold med en større bredde.

Randers var da også kun foran én gang i kampen, nemlig da Gitte Andersen scorede til 2-1 efter fire minutters spil.

Derefter overtog gæsterne kontrollen med kampen og var på et tidspunkt i første halvleg foran med hele 14-7.

Landholdsspiller udgik

Det hjalp heller ikke på Randers' muligheder, at landsholdsspilleren Maria Fisker måtte udgå med hovedproblemer i første halvleg.

En fin slutspurt bragte dog hjemmeholdet op på 12-14 ved pausen, men efter sidebyttet trak Viborg fra igen.

Signe Hald bragte Viborg foran 23-18 med godt otte minutter tilbage, hvorefter begge hold var nærige med scoringerne i slutfasen.

Efter en fornuftig start på sæsonen er Randers gået lidt i stå på det seneste, og Niels Agesens hold ser ud til at skulle kæmpe hårdt for at komme med blandt de otte hold, der skal spille slutspil i foråret.

Randers er lige nu nummer otte i tabellen med otte point for ti kampe.