Viborg basker Fremad Amager og tager førsteplads

Viborg er nyt hold på førstepladsen i 1. division efter en storsejr på 4-0 over Fremad Amager.

Viborg FF - Thisted

Viborg FF kan gå på weekend som det øverst placerede hold i landets næstbedste fodboldrække.

Fredag kravlede holdet op på førstepladsen i 1. division med en overbevisende sejr på 5-0 over Fremad Amager.

Viborgenserne ligger dog kun øverst i kraft af en bedre målscorer end både Vejle og Fredericia, der ligesom Viborg har 24 point efter 12 kampe. Holdet kom fredag foran efter lidt over 12 minutter ved Christian Sivebæk.

Inden dommeren fløjtede til pause havde Alassana Jatta og Jeppe Grønning gjort det til henholdsvis 2-0 og 3-0.

20 minutter inde i anden halvleg blev det også 4-0 efter et mål af Jeff Mensah, inden Frederik Brandhof bankede det sidste søm i Fremad Amagers kiste med sin scoring kort før slutfløjtet.

Fremad Amager indtager tabellens syvendeplads med 17 point. Senere fredag mødes Hvidovre og Vendsyssel i 1. division.