Viborg-backer bomber Aarhus i sænk og fortsætter stime

Med den fjerde sejr i fire kampe holder Viborg HK sig helt fremme i tabellen i Bambusa Kvindeligaen.

Viborg HK fik lørdag den fjerde sejr i træk i kvindernes liga.

Sidste sæsons sølvvindere fra Bambusa Kvindeligaen, Viborg HK, fortsætter den perfekte sæsonstart.

Lørdag var holdet fra domkirkebyen aldeles overlegent, da Aarhus United blev sendt hjem uden point efter en sejr til Viborg på 34-22.

Det fastholder Viborg som en del af den trio, der fortsat har maksimumpoint efter fire runder. De to andre hold er de regerende mestre fra Odense og Herning-Ikast.

Aarhus United har kun fået en enkelt sejr efter fire kampe.

Allerede ved pausen var kampen så godt som afgjort, da gæsternes defensiv slet ikke kunne dæmme op for Viborgs angrebsspil.

Line Haugsted og Moa Högdahl lagde et tungt tryk fra distancen, og når Aarhus gik frem på dem, blev der plads på fløjene og stregen.

Det var en ond spiral, som gæsterne ikke kunne vride sig ud af.

Da Anna Kristensen samtidig tog godt fra i Viborgs mål, kunne de grønblusede gå til pause med en solid føring på 19-13.

Den kom aldrig i fare i de sidste 30 minutter.

Tværtimod rykkede vicemestrene yderligere fra. Hurtigt stod det klart, at sejrens størrelse var det eneste spændende tilbage i opgøret.

Mathilde Neesgaard forsøgte at holde sit mandskab inde i kampen med syv mål i kampen, men det rakte ingenlunde mod overmagten.

Landsholdsprofilen Line Haugsted endte som kampens topscorer med otte mål. Moa Högdahl satte seks scoringer ind.