Viborg-anfører oven på nederlag: Det er frustrerende

Viborg FF tabte torsdag aften første slag i krigen om at komme i Superligaen.

Viborg FF har gennem hele sæsonen satset massivt på oprykning til landets bedste fodboldrække. Nu er de så fremme ved de afgørende playoff-kampe, hvor klubben over to kampe mod Hobro kæmper for at opnå en af de eftertragtede pladser i Superligaen.

quoteResultatet er ikke godt. Vi virkede til at have en hel del mere power, end de havde. Vi var ovenpå, hvor de var rigtig trætte, da kampen var ved at være forbi. Men vi mangler at lave mål.

Steffen Højer, Træner, Viborg FF

Den første af de kampe løb torsdag aften af stablen i Hobro, men den forløb ikke helt, som spillerne fra domkirkebyen havde håbet på. Viborg FF måtte nemlig rejse hjem med et nederlag på 1-0 på trods af flere store chancer foran Hobro-keeper Jesper Rasks mål.

- Det er et resultat, som vi havde håbet ville være meget bedre. Resultatet er vi ikke tilfredse med, men på banen gør vi mange ting rigtigt. Det er frustrerende, men omvendt er det bedre at tabe og føle, man har været ovenpå end at tabe, hvor man føler, man har været i kæmpe problemer, siger Viborg-spiller Jeppe Grønning.

Heller ikke Viborg-træner Steffen Højer er tilfreds oven på nederlaget til Hobro.

- Resultatet er ikke godt. Vi virkede til at have en hel del mere power, end de havde. Vi var ovenpå, hvor de var rigtig trætte, da kampen var ved at være forbi. Men vi mangler at lave mål, siger Steffen Højer.

Returopgøret spilles søndag på Energi Viborg Arena, hvor de grønblusede skal forsøge at rejse sig efter det første møde mellem de to Superliga-aspiranter.

- Der er kun tre dage til kamp, og jeg vil mene, at vi virker mere klar til at spille om tre dage, end de gør. Alt er åbent. 1-0 er jo ingenting, så nu håber jeg bare, at der kommer rigtig mange på stadion i Viborg for at bakke op om drengene, siger Steffen Højer.

Her kan du se et længere interview med Viborg-anfører Jeppe Grønning.
Her kan du se et længere interview med Viborg-træner Steffen Højer.

Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.