Viborg afværger bundprops comeback og nærmer sig toppen

Horsens gjorde slutfasen spændende trods nede med syv mål før pausen, men Viborg HK hev sejren hjem.

Billedet her af Viborg HKs Ida-Marie Dahl er fra ligakampen mod Team Esbjerg onsdag den 16. oktober 2019.

Viborg HK's håndboldkvinder vandt som ventet over HTH Ligaens bundprop, Horsens, mandag aften, men Viborg var ved at smide en sikker sejr efter et fornemt Horsens-comeback i anden halvleg.

Sensationen lurede ved 25-25 kort før tid, men på hjemmebane vandt de grønblusede dog med 30-25 over Horsens, der stadig har to point på sidstepladsen.

Viborg tager et skidt mod toppen og har nu 12 point ligesom Odense. Team Esbjerg og Herning-Ikast fører ligaen an med henholdsvis 16 og 14 point.

Viborg stillede op som storfavorit, og alt gik da også planmæssigt til at starte med. Da Viborg bragte sig på 12-5, var der lagt op til en storsejr.

Det stod også 17-10, men Horsens fik reduceret til pausestillingen 12-17.

2:10
En gennemsnitsalder på under 23. Viborg HK er en af håndboldligaens yngste trupper, men det stopper ikke holdet fra at vinde store sejre. Vi var med den 5. oktober mod EH Aalborg.

Viborg havde dog stadig styr på begivenheden og kom foran med 21-15 i anden halvleg, men så tog Horsens fat.

Udeholdet åd af Viborgs forspring og kom på fuld omgangshøjde ved stillingen 25-25 med seks minutter tilbage.

Melissa Petrén var den helt store spiller for Horsens med 11 mål, men hun blev skadet og måtte tage plads på bænken i kampens sidste del.

Uden svenskeren måtte Horsens igen give slip. Viborg scorede fem på stribe i slutfasen, og så blev det på papiret alligevel en komfortabel sejr.