VHK-træner: Ønskemodstander i semifinale

Viborg HK trak torsdag aften Team Tvis Holstebro i semifinalen i pokalen. En ønskemodstander, konstaterer VHK-træner Allan Heine.

I puljen var Team Esbjerg, FC Midtjylland og Team Tvis Holstebro sammen med Viborg HK. Og det var altså sidstnævnte, der blev trukket, da de grønne piger skulle parres med en modstander.

Det sikrer dermed Viborg HK den bedst mulige modstander på vejen mod finalen, erkender VHK-træner Allan Heine, der ser Team Esbjerg mod FC Midtjylland som den moralske finale. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- De to pt. bedste mandskaber i Danmark skal spille i den anden semifinalen om en finaleplads. Jeg tror godt vi kan konstatere, at både Team Tvis Holstebro og vi selv kan være tilfredse med, at vi ikke mødte et af de to hold, konstaterer Allan Heine i minutterne efter lodtrækningen til Viborg Stifts Folkeblad.

Det var dog en streg i regningen, at Viborg FF trak udebanebilletten.

- Det er tredje gang i streg, at Viborg HK spiller en pokalfinale på udebane. Vi kunne rigtig godt have tænkt os en hjemmebanekamp. Men når det er sagt, så tror jeg på, at vi er jævne i niveau med TTH, og jeg tror på, at vi kan avancere, siger træneren.

Det er mindre end en måned siden, at Viborg HK vandt med hele 28-20 over Team Tvis Holstebro i Gråkjær Arena. Men den kamp vil Allan Heine ikke hæfte sig for meget ved.

- Det er først den 11. november, at semifinalen skal spilles. Der er lang tid til, og det er ikke til at sige, hvordan de to hold står på det tidspunkt, vurderer Allan Heine.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.