VHK søger Dalmose-assistent på nettet

Helt utraditionelt har Viborg HK slået stillingen som Christian Dalmoses assistenttræner op på sin hjemmeside. Klubben søger ansøgere, de ikke selv ville finde på.

Deltidsstilling med meget fleksibel arbejdstid. Sådan lyder beskrivelsen blandt andet på Viborg HK's hjemmeside. Her har klubben helt utraditionelt besluttet at slå stillingen op som assistenttræner for VHK's kvinder.

- Det er ikke noget vi har gjort sådan før. Når vi gør det, er det fordi vi syntes det kunne spændende at se, hvad et sådant stillingsopslag giver af henvendelser istedet for de navne, vi selv kunne komme på. Vi vil gerne ud over de personer, vi selv kender, siger Direktør Peter Cassøe fra Viborg HK.

Klubben håber med fremgangsmetoden at lokke nogle unge profiler på banen, som finder det spændende at starte en trænerkarriere.

Den kommende assistenttræner skal stå for VHK's kvindehold sammen med den karismatiske Christian Dalmose.

Oskarsson overflødig

Viborg HK har egentligt fået en træner i overskud efter klubben besluttede at trække sit herrehold fra ligaen.

Islandske Oskar Bjarni Oskarsson har kontrakt med klubben endnu et år, men der pladsen som træner for klubbens herrehold, der fortsætter i 2. division og islændingen er ikke inde i billedet som mulig assistent for Dalmose. Derfor vil klubben gerne skille sig af med ham.

- Det er korrekt, at vi ikke har nogen planer med Oskar. Vi er ved at forhandle en løsning på at få ham ud af kontrakten. Det kan eventuelt ende med vi køber ham ud, så han også kan komme videre.

Klubben håber på en aftale med Oskarsson inden ferien.