VHK mister Bojana

VHKs allerstørste profil på kvindeholdet stopper af familie-mæssige årsager. Bojana Popovic rejser hjem til Montenegro.

VHK har accepteret et ønske fra Bojana Popovic, om at stoppe to år før kontrakten udløber. Popovic stopper af familiemæssige årsager. Hendes mand Petar har ikke befundet sig godt i Danmark den seneste tid, og nu er det kommet til et punkt, hvor parret er nødt til at flytte hjem til Montenegro

 - Jeg er utrolig ked af at forlade Viborg. Jeg har haft en helt fantastisk tid i byen og i klubben, og den vil jeg aldrig glemme. Jeg ville meget gerne have fuldført de sidste to år af min kontrakt, men der er ting, som betyder mere end håndbold, og det er meget vigtigt for mig, at min mand også er glad, siger Bojana Popovic i en pressemeddelelse.

CASSØE: Et stort tab for VHK

Det er kun nødvilligt, at VHK lader Popovic rejse to år før kontraktens udløb. Men det kunne ikke være anderledes, siger direktør i klubben, Peter Cassøe:

 - Bojana har været en helt enestående spiller for Viborg HK gennem de seneste tre sæsoner, og hendes navn står med meget store bogstaver på de trofæer, vi har vundet, mens hun har været her. Vi havde selvfølgelig meget gerne set, at hun var blevet her endnu to år. Omvendt må vi acceptere, at der er et liv udenfor håndboldbanen, som også er nødt til at hænge sammen.

Bojana Popovic fortsætter karrieren i den montenegrinske mesterklub Buducnost.