VHK forlænger med landsholds-keeper

En af Danmarks bedste målvogtere forlænger sin kontrakt med Viborg HK.

30-årige Rikke Poulsen forlænger sin kontrakt med Viborg HK. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Vi er utroligt glade for at få forlængelsen på plads med Rikke. Der har været mange rygter og stor interesse omkring Rikkes fremtid, og det er derfor dejligt at kunne offentliggøre forlængelsen, siger direktør for Viborg HK Henrik Dahl.

Målmanden kom til Viborg HK i 2014 og har siden da været med til at skabe store resultater. Derudover har Poulsen længe figureret fast på det danske landshold. Det er derfor en vigtig spiller, der har valgt at forlænge med klubben.

quoteVi er et utroligt stærkt og spændende hold, som spillemæssigt har fundet melodien på banen

Rikke Poulsen, målmand i Viborg HK

- Rikke har været en af de spillere, som vi har haft et stort ønske om at forlænge med, da hun har nogle fantastiske og unikke kvaliteter. Hun er en stærk målvogter, der besidder en vigtig position i vores spilkoncept.

- Så med et stærkt forsvar og en stærk målvogter kan holdet bibeholde de gode takter, der er vist denne sæson og samtidig arbejde videre på det koncept, der er sat op, siger Henrik Dahl.

Rikke Poulsen begrunder sit valg med følgende ord:

- Vi ligger nr. 1 i den danske liga, er i Final4 i den danske pokalturnering. Vi er et utroligt stærkt og spændende hold, som spillemæssigt har fundet melodien på banen, siger Rikke Poulsen, der pt. sidder over med en lyskeskade.

- Alle spillere på holdet gør det godt, og jeg ser en stor udvikling og et stort potentiale i holdet – også i de kommende sæsoner, siger Poulsen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.