VHK-direktør: Jeg er fortrøstningsfuld

Viborgs direktør beroliger de bekymrede sponsorer. Han mener, at Viborg stadig vil være Danmarks førende dameklub.

Viborg HK er på rette vej - trods udsigt til et nyt underskud og masser af profiler, der forlader klubben.

Det sagde VHK-direktør Nikolai Norup, da han torsdag aften i TV MIDTVEST svarede på den bekymring, som flere sponsorer udtrykker for klubbens fremtid.

- Ledelse og bestyrelse startede allerede sidste år, og det er også det, vi gør i den kommende sæson. Vi har tilpasset både spiller- og driftsbudgettet, så det passer. Vi er tilbage back to basic, så det kun drejer sig om håndbold. Alle vores sideforretninger har vi sorteret fra - så jeg mener helt klart, at vi er på rette vej, sagde Nicolai Norup.

- Medierne kan skabe problemer

To af de store sponsorer i Viborg, Peter Larsen Kaffe og Det Faglige Hus, har begge over for TV MIDTVEST betegnet klubbens situation som meget bekymrende. Og formanden for Det Faglige Hus, Johnny Nim, sagde direkte, at han ikke vil lave en ny aftale med klubben, før han får garanti for, at Viborg til næste år får et slagkraftigt hold, der kan være med i Champions League.

Nikolaj Norup sagde, at "medierne også kan sætte så meget fokus på tingene, at det bliver problemer" - men vurderede også, at klubben stadig vil være Danmarks førende dameklub.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Jeg mener helt klart, at vi får et rigtig godt hold til næste sæson.

Se interviewet med Nikolai Norup her:


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.