VHK: Cheftræner fyret

Martin Albertsen står ikke længere i front for Viborgs damer.

En skuffende sæson har fået Viborg HK til at skifte cheftræner Martin Albertsen ud. Det oplyser klubben tirsdag middag i en pressemeddelelse.

Efter gruppespillet i Champions League står der et rundt nul ud for VHKs point - det er ikke lykkedes at vinde en eneste kamp og drømmen om at spille i en international turnering i denne sæson er brast. Det er ikke godt nok for en klub, der gennem hele sin historie har kæmpet med i den nationale og internationale top, mener ledelsen.

- Vi vil være en klub, som er at finde i toppen af europæisk damehåndbold. Det forventer både vi selv, vore sponsorer og vore fans. Vi må imidlertid konstatere, at mens vi har et spil, som holder os på toppen af den danske liga, mangler vi noget, som kan bringe os længere i europæisk sammenhæng. Det er vores vurdering, at der skal ny inspiration og nye tanker til, og den proces vil vi gerne indlede med det samme, udtaler Susanne Munk Wilbek, der er sportschef i Viborg HK.

Ny træner endnu ikke afsløret

Viborg HK har endnu ikke villet offentliggøre, hvem der tager over efter Martin Albertsen. Men den kommende træner vil blive afsløret om nogle uger, oplyser klubben. Martin Albertsen bliver i klubben, hvor han vil få andre arbejdsopgaver. Indtil den nye træner træder til, vil assistenttræner Mads Møller stå for den daglige træning.