VHK bekræfter: Dalmose ny chef

Viborg HK henter den karismatiske Christian Dalmose ind som ny træner for dameholdet. Dalmose har skrevet kontrakt for resten af sæsonen.

Viborg HK tager dramatiske metoder i brug, for at nå målet om kvalifikation til næste års Champions League. Få dage før semifinalen i slutspillet mod FC Midtjylland skifter klubben Christian Dalmose ind som cheftræner i stedet for Oskar Bjarni Oskarsson.

- Vi står foran to spændende kampe mod FCM Håndbold. Der er gjort et godt forarbejde, og selvom FCM som vinder af grundspillet er favoritter, vil vi gøre alt for at give dem kamp til stregen. Med Christian Dalmose har vi også gode kort på hånden. Vi forventer mere glimt i øjnene på spillerne og den maksimale gnist og tænding, der skal til for at få de store individuelle kompetencer til at udfolde sig i en samlet holdindsats, siger sportschef Susanne Munk Wilbek.

Tror på avancement

Christian Dalmose er hentet ind på en meget midlertidig kontrakt, der gælder for resten af slutspillet. Den karismatiske træner har tidligere stået i spidsen for blandt andet Ikast Bording.

- Jeg er beæret over at have fået muligheden og har sagt ja tak til udfordringen fra den fantastiske klub Viborg HK med så mange stolte traditioner i at spille med om det danske mesterskab. Jeg har også en fornemmelse af, at vi har nogle sultne piger, der vil gøre alt for at spille sig i endnu en DM-Finale. Jeg kan godt sige det ligeud, jeg har stor respekt for FCM Håndbold, men jeg har også en forbandet tro på, at jeg sammen med Viborg-pigerne kan bringe Viborg HK i en DM-Finale, siger Christian Dalmose.

Det er endnu ikke afklaret, hvad der skal ske med Oskar Bjarni Oskarsson. Ej heller, hvem der skal være træner for Viborg HK næste sæson.