VFF skriver kontrakt med litauisk keeper

Den litauiske landsholdsmålmand Emilijus Zubas har skrevet under på en lejeaftale med Viborg FF for resten af sæsonen.

Viborg FF har sikret sig den 23-årige landsholdkeeper fra Litauen, Emilijus Zubas. Den 193 centimeter lange målmand, har skrevet under på en lejekontrakt med VFF for resten af sæsonen.

Bedste målmand i ligaen

Zubas kommer fra Daugava Riga, men har også tidligere optrådt for Belchatów i den bedste polske række i foråret 2013. Her spillede han 15 kampe, og markerede sig med otte clean sheets, og blev senere kåret som den bedste målmand i ligaen.

-Jeg er meget glad for at være i Viborg. Jeg har fået et fint indtryk af alle på og omkring holdet, og jeg glæder mig til at komme i gang, udtaler den litauiske keeper.

Skærpet konkurrence

Træner Ove Christensen er meget tilfreds med tilgangen af Zubas, som skal være med til at skærpe konkurrencen på målmandsposten:

- Vi er glade for, at vi får endnu en stærk målmand ind. Emilijus Zubas er en rigtig dygtig og talentfuld spiller. Han er dygtig teknisk og godt uddannet taktisk. Han har en imponerende fysik, og han virker rutineret, selvom han kun er 23 år, lyder det fra cheftræneren.

Zubas har fire A-landskampe på CV'et, og har senest optrådt i nationaldragten i november sidste år, oplyser VFF på deres hjemmeside.