VFF overlever

Viborg FF fik i sidste øjeblik den nødvendige, økonomiske opbakning og har undgået en konkurs.

Efter et flere timer langt ledermøde er det for kort tid siden offentliggjort, at fodboldklubben Viborg FF overlever. Klubben manglede tre millioner kroner for at kunne fortsætte, og de har kæmpet helt frem til sidst på eftermiddagen idag for at få de sidste penge i hus. Det lykkedes her til aften.

- Der venter os stadig hårdt arbejde fremadrettet. Men vi kan nu se lys for enden af tunnelen. Det er dog yderst vigtigt, at vi til stadighed er meget målrettede i vores arbejde, så vi kan fortsætte vores positive vækst på sponsorsiden. Samtidig skal vi hele tiden sørge for, at vores udgifter holdes på et absolut minimum, fortæller Direktør Morten Jensen i en pressemeddelse.

Tæt på konkurs

Klubben var indtil i dag meget tæt på en konkurs. Havde de ikke kunne samle de tre millioner kroner ville VFF ikke kunne udbetale løn til spillere og ville have indgivet en konkursbegæring.

Turbulent år

Det har været en turbulent tid for klubben, der i starten af sæsonen havde store problemer også sportsligt. Før jul blev træner Lars Søndergaard fyret med øjeblikkelig virkning, og hvem der bliver den nye træner er endnu uvist.På få år er VFF gledet ned fra en top-placering i superligaen til en bundplacering i første division. I efteråret var der langt mellem sejrene, og klubben ligger lige nu fjerdesidst - lige over nedrykningsstregen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Erhverv.