VFF-anfører forlader klubben

Viborg siger farvel til Mikkel Rask ved vinterpausen, når anførerens kontrakt udløber.

Mandagens 1-1 kamp mod OB blev den sidste i denne ombæring for Viborgs rutinerede midterforsvarer Mikkel Rask.

Den hovedstødsstærke anfører forlader Alka Superligaens bundprop, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

Det bekræfter Viborg-træner Johnny Mølby efter mandagens kamp.

- Han er en spiller, der har haft stor betydning for Viborg FF gennem mange sæsoner, siger Mølby.

- Han har været et samlingspunkt og har taget ansvar. Jeg vil komme til at savne de ting plus hans hovedspil, som er ret godt. Men det er jo en del af spillet, at der er nogen, der forsvinder, siger træneren.

Viborg går på vinterpause på sidstepladsen i Superligaen, og ifølge træneren har det været et vanskeligt efterår for midtjyderne.

- Vi startede egentlig sæsonen ok uden at være fantastiske, men vi har lavet alt for mange personlige fejl. Det har været meget dyrt for os, samtidig med at vi har været ramt af skader.

- Men når vi har haft muligheden for at vinde kampene, har vi ikke været dygtige nok til at udnytte de muligheder, som vi har haft, og vi har heller ikke holdt fast i føringer.

- Jeg havde sat næsen op efter flere point, men jeg synes også, at vi har vist, at vi kan ramme et rigtigt højt niveau. Da vi vandt over Brøndby, og også mod FC København og FC Midtjylland spillede vi på et højt niveau.

- Der venter et svært forår, men jeg har også stor tiltro til, at vi nok skal klare den. Men det bliver svært, siger Johnny Mølby.

Viborg har blot hentet 17 point i efterårets 21 runder, hvilket er et færre end OB på 13.-pladsen.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Sport.