Verhagen bliver bag tremmer med endnu en sigtelse

Siden november har Bernio Verhagen været fængslet i en sag, der opstod efter mistanke om fodboldsnyd.

Bernio Verhagen der tidligere har været tilknyttet klubben Viborg FF. Foto: Jørgen Ahler, TV MIDTVEST

Listen over sigtelser mod den skandaleombruste og fængslede fodboldspiller Bernio Verhagen er endnu engang blevet lidt længere.

Den hollandske fodboldspiller, der tidligere har været tilknyttet klubben Viborg FF, er blevet sigtet for flugt fra politiet efter en episode i december.

Fredag har en dommer ved Retten i Viborg taget stilling til, om der er grundlag for, at den 25-årige mand fortsat skal være varetægtsfængslet.

02:15

Se også tv-indslag: Fup-fodboldspilleren Bernio Verhagen stak af fra politiet.

Luk video

Og det er der, mener dommeren. Forinden havde Verhagen selv tilkendegivet, at han ville være indforstået med en fortsat fængsling.

Verhagen har været varetægtsfængslet siden november i en sag om røveri, trusler, vold - og nu også flugt fra politiet - og skal foreløbig sidde bag tremmer i yderligere fire uger.

Falske forudsætninger

Den spektakulære sag om Verhagen tog fart, da fodboldklubben Viborg FF 25. november opsagde kontrakten med den 25-årige spiller.

Klubben mente, at spilleren havde indgået en kontrakt med fodboldklubben under falske forudsætninger. Samtidig anmeldte Viborg FF sagen til politiet.

Læs også Bernio Verhagen efter fængsling: - Det er en svær tid for mig

Flere medier havde på det tidspunkt beskrevet, at hollænderen ikke havde evnerne til at spille fodbold på professionelt plan.

Stak af fra politiet

Samme dag blev Bernio Verhagen anholdt i forbindelse med tumult i en kiosk på Banegårdspladsen i Viborg. Derefter blev han sigtet for trusler, vold og røveri - og varetægtsfængslet.

I december udvidede politiet sigtelsen mod Verhagen, der ifølge ordensmagten gentagne gange over en tre uger lang periode havde været voldelig over for sin ekskæreste.

Efter at en dommer ved et retsmøde i december besluttede at forlænge fængslingen af Verhagen, lykkedes det den sigtede fodboldspiller at stikke af fra politiet. Det skete under en transport i Holstebro.

På den baggrund er der rejst endnu en sigtelse mod Verhagen for flugt.

/ritzau/

00:37

Se tv-indslag: Flugtfangen Bernio Verhagen blev anholdt af politiet i morges.

Luk video