Velgører hyldet: Ny rose får hendes navn

En ny rose er i dag blevet døbt, og navnet kender de fleste viborgensere formentlig. Den skal nemlig hedde Minna Due Jensen.

Minna Due Jensen har et flot CV. Hun har en lang baggrund hos Grundfos, og hun er gift med koncernchefen gennem mange år, nemlig Niels Due Jensen.

Men i dag er det vigtigste, at hun er stifter af fonden Børnenes Ven – det blev nemlig i dag hædret med en nye rose, der bærer hendes navn.

Minna Due Jensen lægger navn til nye rose, der er  udviklet af Poulsen Roser.
Minna Due Jensen lægger navn til nye rose, der er  udviklet af Poulsen Roser.
Foto: Frederikke Dammark, TV MIDTVEST

- Det er meget stort, at der er nogle mennesker, der har tænkt på mig. Det gør stort indtryk på mig, og det er uventet, siger Minna Due Jensen til TV MIDTVEST.

Blomsterdåben fandt sted på Ormstrup Gods ved Bjerringbro, hvor Minna og Niels Due Jensen bor.

quoteDet er helt ubeskriveligt. Det er ikke noget, jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig.

Minna Due Jensen, stifter, Børnenes Ven

Rosen er udviklet af Poulsen Roser som er verdensførende i at udvikle nye sorter, og den nyeste bærer altså nu navnet fra en 76-årig kvinde, som anerkendelse af den store økonomiske støtte, hun har været med til at give børn og unge i Viborg Kommune gennem Børnenes Ven.

- Det er helt ubeskriveligt. Det er ikke noget, jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig, siger dagens hovedperson.

Selvom hun er glad for skulderklappet, så er det vigtigt for hende at understrege, at det ikke kommer til at ændre noget for hendes indsats hos fonden.

- Jeg synes ikke, der skal en hæder til for, at jeg som menneske skal finde tid og kræfter til at gøre noget for andre, siger Minna Due Jensen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Samfund.