Våben stjålet ved indbrud i Stoholm

Et våbenskab med en militærriffel i blev i går stjålet fra villa i Vesterled i Stoholm. I dag blev det fundet tomt på en p-plads ved Stubbegård Kloster. Politiet efterlyser vidner.

Efter klokken 17 blev der i går begået indbrud i en villa på Vesterled i Stoholm. Her er der blevet stjålet et våbenskab, der indeholdt en M95 militærriffel. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Våbenskabet er her til morgen blevet fundet på en parkeringsplads ved Stubbegård Kloster nær Sevel. Våbenskabet var brudt op, og militærriflen fjernet fra skabet.

- Det er et fuldautomatisk våben, så det er ikke sådan et, vi har lyst til at have i cirkulation derude, lyder det fra vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

Han oplyser, at riffelen blev opbevaret efter alle påskrifter, og derfor var der ingen ammunition eller bundstykke på våbenet.

- Men vi ved jo desværre, at der også kan være bundstykker i omløb derude, og derfor vil vi meget gerne have våbenet fundet i en fart, siger vagtchefen.

Politiet efterlyser derfor vidner til indbruddet på Vesterled i Stoholm og vidner, der kunne have set køretøjer eller personer på parkeringspladsen ved Stubbegård kloster. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.