Ups.. det var bare reklameomdelere

Søren Pape Poulsen troede, at der skete et indbrud, mens han var på besøg i et belastet Nordsjælland. Sandheden var en lidt anden (arkiv).

Den konservative formand, Søren Pape Poulsen fra Bjerringbro, var hurtig på Facebook-aftrækkeren, da han i dag var ude for en "helt syret oplevelse", som han skriver på sin Facebook-profil. Det skriver Avisen.dk

Det Konservative Folkeparti går til valg på en større indsats mod indbrud: Mere politi og højere straffe. Formand Søren Pape Poulsen tog i dag på besøg hos en indbrudsramt familie i Nøddebo, Nordsjælland, i et kvarter, der er hårdt ramt af indbrud.

- Jeg har lige været inde og besøge Poul, der har været udsat for indbrud. Mens vi er her, sker der faktisk det, at der er mistanke om indbrud få meter nede ad vejen, fortæller Søren Pape i en video på sin Facebook-side.

Politiet kommer og stopper den varevogn, der holdt foran huset, men man kan ikke tage dem for noget, forklarer K-formanden og konkluderer:

- Det viser med al tydelighed, at der er brug for at sætte ind. Det er ikke for sjov, at der er 36.000 indbrud i Danmark om året. Folk skal føle sig trygge, vi skal have nogle flere betjente. 

Sagen er dog den, at der var tale om reklameomdelere, oplyser Nordsjællands Politi til Avisen.dk.

- Det er endnu ikke blevet ulovligt, siger vagthavende hos Nordsjællands Politi Hans Jakob Rechendorff til Avisen.dk.

Søren Pape Poulsen er glad for at høre, at der alligevel ikke var tale om et indbrudsforsog.

- God nyhed, hvis der ikke var tale om et indbrudsforsøg, og stor ros til politiet for at reagere hurtigt. Når de lokale beboere reagerer, som de gør, så viser det den utryghed, som de og mange andre danskere lever med. Det vil jeg gerne gøre noget ved, skriver han i en sms til Avisen.dk.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien Politik.