Ung landmand får bøde på 1000 kroner for sex med kvie

Den 23-årige mand nægtede sig skyldig. Det var hans svigerinde, der så det og anmeldte ham til politiet.

En 23-årig mand er ved Retten i Viborg blevet idømt en bøde på 1.000 kroner for at have haft sex med en kvie. Det oplyser anklager Rikke Camilla Berg til DR P4 Midt & Vest.

Den 23-åriges svigerinde anmeldte landmanden i 2016. Ifølge Ekstra Bladet kom hun ind i stalden, hvor den 23-årige stod med bukserne nede og gjorde samlejebevægelser bag ved kvien.

- Han står der helt op mod dens røv. Jeg kan se hans erektion, selv om han lige vipper den ned i underbukserne, for bukserne står nemlig åbne, fortalte kvinden under vidneansvar ifølge Ekstra Bladet.

Anklageren spurgte svigerinden, om han sagde noget, da han blev opdaget.

- Ja, han sagde: 'Nej, det gjorde jeg i hvert fald ikke', men jeg havde jo set det hele. Jeg er sikker på, hans penis var inde i kvien, forklarede hun.

Det afviste den 23-årige i retten.

- Det virker helt forkert, at jeg skulle have gjort sådan noget. Jeg elsker dyr, sagde han.

I 2016 fik den unge landmand en bøde på 1.000 kroner, som han nægtede at betale, og derfor endte sagen i retten i sidste uge. Her mødte den 23-årige op uden en forsvarer og nægtede sig fortsat skyldig.

Bøden ligger under ankegrænsen, og derfor kan sagen ikke ankes.

Sagen er en af de første af sin slags, siden dyreværnsloven blev strammet i 2015. Ind til da var det lovligt at have sex med dyr, så længe de ikke led overlast. Nu er det forbudt at have seksuel omgang med eller foretage seksuelle handlinger med dyr.


Læs flere artikler fra Viborg eller i kategorien 112.