Undskyld: Kølbæk fortryder angreb

Først kaldte han Viborg-træner Dalmose for uværdig for sporten - nu siger FCM-direktør Torben Kølbæk, at han tog fejl.

Direktøren i FCM Håndbold, Torben Kølbæk, har nu fortrudt sit usædvanligt hårde angreb på Viborgs cheftræner Christian Dalmose.

I en ny status-opdatering på Facebook skriver Kølbæk, at han har ændret opfattelse efter at have set den situation, der var årsag til hans vrede, på video.

I et tidligere opslag havde Kølbæk ellers kaldt Dalmose for uværdig for sporten, fordi han - efter Kølbæks opfattelse - skubbede til FCMs Stine Jørgensen. Men nu erkender Kølbæk, at han vurderede situationen forkert.

Inden Kølbæks undskyldning nåede Viborg HK at udsende en pressemeddelelse, hvor direktør Jan Buhr fastslår, at Kølbæk gik langt over stregen, og at angrebet måtte være et udtryk for mindreværdskomplekser.

Her er hvad Kølbæk nu skriver på Facebook:

"Jeg reagerede på det, jeg så i hallen - hvor jeg sad modsat det kamera, der har filmet nedenstående klip. Og når jeg ser dét klip - og situationen fra den vinkel, ja så forstår jeg godt, at min direktør kollega i Viborg synes, at jeg er gået langt over stregen.

Jeg beklager mit tidligere opslag.

Når det er sagt vil jeg også gerne gentage fra tidligere opslag, at jeg til fulde anerkender Viborgs sejr og ønsker dem tillykke med et fortjent mesterskab. Igen i år blev vinderen af grundspillet også Dansk Mester. Tillykke og undskyld."

 

Eksternt link - se episoden her på TV2 Sportens hjemmeside